Novetats

Aquí, en format de bloc, anirem explicant totes les novetats i activitats del club.

25/09/2018 – Finalitzat

S’ha acabat l’edició del Canoarc 2018. El temps ha sigut fantàstic amb una temperatura de ple estiu. Ha costat bastant trobar els punts de tir degut al nivell altíssim assolit per l’aigua que ha inundat totes les platges que en altres edicions tan bé ens havien anat per posar les dianes.
I ben just ho hem tingut que no ens enganxés la nit al riu recollint el material.

Podeu trobar totes les fotos al apartat Àlbums.

24/06/2018 – Nova data

La nova data per la realització del Canoarc 2018 serà el 23 de setembre.

Obrim les inscripcions.

04/06/2018 – Anul·lació

Degut al llarg període de pluges que estem patint, al desglaç i principalment a l’obertura de comportes dels pantans que regulen el cabdal del riu Ter, l’empresa encarregada del servei de canoes ens recomana la no utilització del riu per la gran quantitat d’aigua que en aquests moments baixa pel tram de riu on havíem de realitzar el Canoarc.

Ells, com empresa, no estan oferint els seus serveis a cap client i tampoc a nosaltres per al muntatge de la competició que havíem de realitzar aquests dies.

Sentint molt aquesta situació i pensant principalment en la seguretat de tothom ens veiem obligats a suspendre el Canoarc 2018 del dia 17 de juny a l’espera d’unes condicions més favorables. Buscarem una nova data que segurament serà a finals de setembre per a la seva realització. Us informarem tan bon punt tinguem tots els detalls concretats.

Preguem disculpeu les molèsties.

16/04/2018 – Canoarc

Obertes les inscripcions per el Canoarc 2018

cartell-01-petit Tota la informació

15/04/2018 – Polivalent 2018

Aquí teniu els resultats de la primera tirada de la lliga Polivalent 2018 organitzada per el Club Arquers de Salt.

23/03/2018 – Àlbums

Hem afegit l’apartat Albums hon hi trobareu totes les fotos del club. Hem començat per les més antigues i poc a poc omplenarem l’album amb les més noves.

19/03/2018 – Nova web

Avui comencem una web renovada. Hem perdut el contingut de l’anterior web: va quedar bloquejada. No hem trobat raons aparents. Tot sembla indicar que la web va ser atacada per algú que buscava robar dades de usuaris. Per sort la nostra web tan sols te dades de l’administrador.

06/11/2017 – Celebració

PastisL’any 2002 un grupet de persones va crear el club Poligaris. Han passat 15 anys.

Dissabte passat, els actuals socis, familiars i amics convidats, ho vàrem celebrar amb una tirada nocturna, com no, i un sopar al pavelló d’Argelaguer.

D’aquell grupet de gent i dels primers socis en queden ben pocs però hem superat la quantitat de 100 socis.

En aquests 15 anys s’ha hagut de superar molts entrebancs, tres canvis de lloc d’instal·lacions a l’aire lliure, trasllat de seu i fins i tot una modificació en el nom del club que ha mantingut, però, el nom de Poligaris com a paraula clau.

Hem arribat aquí, amb instal·lacions a l’aire lliure a Tortellà i entrenaments en pista coberta al pavelló d’Argelaguer, més de 100 socis i com a club de referencia en tirades “diferents” (divertides, entretingudes, originals…) i on els arquers son sempre ben rebuts.

No volem acabar sense agrair a tots aquells que ens han ajudat a arribar fins aquí i molt especialment als socis i els seus familiars, sense ells això no seria possible. Als amics arquers que han compartit moltes hores de fletxes amb nosaltres. També, com no, als ajuntaments de Tortellà i Argelaguer per haver-nos facilitat molt la feina de practicar i difondre l’activitat que ens uneix: el tir amb arc.

Gracies a Tothom