Celebració

L’any 2002 un grupet de persones va crear el club Poligaris. Han passat 15 anys.

Dissabte passat, els actuals socis, familiars i amics convidats, ho vàrem celebrar amb una tirada nocturna, com no, i un sopar al pavelló d’Argelaguer.

D’aquell grupet de gent i dels primers socis en queden ben pocs però hem superat la quantitat de 100 socis.

En aquests 15 anys s’ha hagut de superar molts entrebancs, tres canvis de lloc d’instal·lacions a l’aire lliure, trasllat de seu i fins i tot una modificació en el nom del club que ha mantingut, però, el nom de Poligaris com a paraula clau.

Hem arribat aquí, amb instal·lacions a l’aire lliure a Tortellà i entrenaments en pista coberta al pavelló d’Argelaguer, més de 100 socis i com a club de referencia en tirades “diferents” (divertides, entretingudes, originals…) i on els arquers son sempre ben rebuts.

No volem acabar sense agrair a tots aquells que ens han ajudat a arribar fins aquí i molt especialment als socis i els seus familiars, sense ells això no seria possible. Als amics arquers que han compartit moltes hores de fletxes amb nosaltres. També, com no, als ajuntaments de Tortellà i Argelaguer per haver-nos facilitat molt la feina de practicar i difondre l’activitat que ens uneix: el tir amb arc.

Gracies a Tothom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.