Anul·lació

Degut al llarg període de pluges que estem patint, al desglaç i principalment a l’obertura de comportes dels pantans que regulen el cabdal del riu Ter, l’empresa encarregada del servei de canoes ens recomana la no utilització del riu per la gran quantitat d’aigua que en aquests moments baixa pel tram de riu on havíem de realitzar el Canoarc.

Ells, com empresa, no estan oferint els seus serveis a cap client i tampoc a nosaltres per al muntatge de la competició que havíem de realitzar aquests dies.

Sentint molt aquesta situació i pensant principalment en la seguretat de tothom ens veiem obligats a suspendre el Canoarc 2018 del dia 17 de juny a l’espera d’unes condicions més favorables. Buscarem una nova data que segurament serà a finals de setembre per a la seva realització. Us informarem tan bon punt tinguem tots els detalls concretats.

Preguem disculpeu les molèsties.